McDonald’s

McDonald’s Polska od 30 lat rozwija się w dobrym kierunku, pozytywnie wpływając na gospodarkę i otoczenie społeczne. Od otwarcia pierwszej restauracji w warszawskim Sezamie w 1992 roku, firma nieustannie wdraża innowacje, będąc przy tym odpowiedzialnym partnerem biznesowym, wzorem franczyzy na polskim rynku i dobrym sąsiadem dla lokalnych społeczności.

Obecnie w Polsce działa ponad 500 restauracji McDonald’s, z czego większość (ok. 90 proc.) prowadzonych jest przez ponad 80 franczyzobiorców – lokalnych przedsiębiorców, którzy doskonale rozumieją i wdrażają strategię oraz wartości organizacji, jednocześnie wsłuchując się w potrzeby mieszkańców. W całym kraju firma zatrudnia 31 000 osób. Wraz z licencjobiorcami, pracownikami i dostawcami, McDonald’s Polska tworzy nowoczesne, otwarte dla wszystkich restauracje z doskonałą obsługą oraz ofertą produktową, odpowiadającą oczekiwaniom Gości.